A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Laktózmentes, csökkentett cukor tartalmú piskóta tészta keverék Mix for sponge cake 500g

Laktózmentes, csökkentett cukor tartalmú piskóta tészta keverék Mix for sponge cake 500g
A tétel elfogyott…
Elérhetőség Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
Kód: 37143
2 790 Ft –28 % 1 990 Ft
Laktózmentes, csökkentett cukor tartalmú piskóta tészta keverék Mix for sponge cake 500g
49856 zmes na bezlaktozovy piskotovy korpus so znizenym obsahom cukru mix for sponge cake 500g
2 790 Ft –28 %

ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék

INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk

1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően

VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes

Piskóta tészta keverék, amely csökkentett cukor tartalmú és laktózmentes, de ízében ugyan olyan finom mint a klasszikus piskóta tészta, csak egészségesebb. Azok számára megfelel, akik az egészséges életmódot követik és a csökkentett cukor tartalmú édességeket részesítik előnyben. Ételfestékkel megszínezhető.

Folyamat

Szobahőmérsékletű hozzávalókkal dolgozzon. Tojást és vizet adjon a tészta keverékhez, majd magas fordulaton keverje 7-8 percig, ezután még kisebb fordulaton 2-3 percig. Öntse formában (maximum félig vagy 2/3-ig legyen a formában, mivel sütésnél még feljön). Előmelegített sütőben 175 °C-on süsse. Amint megsült rögtön vegye ki a piskótát a formából és hagyja kihűlni.

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energiaérték  1465 kJ
Energiaérték  350 kcal
Zsiradék 2,3 g
- ebből telített zsírsavak 1,8 g
Szénhidrát  70,0  g
- ebből cukrok 25,0 g
Fehérje 3,2 g
0,9 g

 

Összetétel

búzaliszt, cukor, cikória, keményítő (búza, rizs), térfogat növelő szer: E500, E341, E450, E336, E575, emulgeálószer: E475, E471, só, aroma, sűrűsítő: E415.

Allergének

Nyomokban tartalmazhat: tojás, szója, tej, farkasbab. Laktózmentes.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Keverékek és készítmények
Sütés: Hozzávalók
Tömeg: 500 g
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: