ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék
INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk
1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően
VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes
A xantángumi szag- és íz nélküli fehér por, kiválóan helyettesíti a glutént és jól megköti a vizet. Javítja a tészta tulajdonságait, nem morzsolódik, tökéletesen tartja a formáját, lágyabb. Lisztbe keverve használható kelt tészta, égetett tészta, piskótatészta vagy leveles tészta sütéséhez. A xantángumit szénhidrátok fermentációjával nyerik.
Adagolás: Gluténmentes ételek elkészítésekor a tésztakészítés során felhasznált alapanyagok 1 kg-jára 1-2 g gumit adjunk.
-
Összetevők: 100% xantángumi
-
Tárolás: Hűvös, száraz helyen tárolandó.
-
Csomagolás: Újrazárható PP csomagolás vagy vákuumos PP csomagolásban
-
Tartalom: 100 g
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Gluténmentes cukrászati alapanyagok |
---|---|
Sütés: | Hozzávalók |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!