Sötét máz Ganache - Étcsokoládé 260 g
ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék
INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk
1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően
VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes
A Ganache egy francia csokoládé máz, amely számos előnnyel rendelkezik a hagyományos cukormázokhoz képest, és egyre népszerűbb a cukrászok körében. A ganache bevonat használható krémek töltelékeként, sajttorta, sütemény, cupcake bevonata-ként vagy desszertek töltelékeként.
Ganache je francúzska čokoládová poleva, ktorá oproti bežným polevám prináša viacero výhod a stáva sa čoraz populárnejšou medzi cukrármi. Polevu ganache možno použiť ako plnku do krémov, polevu na cheesecake, torty, cupcakes alebo ako náplň dezertov.
Folyamat
A kész ganache mázat elég a mikrohullámú sütőben 1 percig melegíteni, vagy klasszikusan vízfürdőben melegíteni. A ganache a hűtőben megszilárdul. 1 csomag elegendő egy 25 cm átmérőjű torta befedésére vagy egy 20 cm átmérőjű torta dupla töltelékéhez vagy 20-25 cupcake díszítésére.
1. Ha tortát szeretne tölteni vele - csak habosítsa fel megfelelően a masszát légies, könnyű krémes állagúra, töltse meg a zacskót és töltheti a tortát
2. Ha ganache-t szeretne használni a torta bevonására, melegítse a keveréket a mikrohullámú sütőben kb. 1 percig 340 W-on, vagy egy edényben vízfürdőben - csak keverje össze megfelelően a keveréket krémes állagúra, és töltse meg a díszítőzacskót. Válassza ki a megfelelő tippet és díszítse a tortát.
3. Ha szilárd vajas krémet szeretne készíteni, keverje össze ezt a keveréket 150 g vajjal egy tálban. Keverjen össze mindent nagy sebességgel körülbelül 5 percig.
Összetétel
növényi zsír (pálma, shea vaj), cukor, sovány tejpor, tejszínpor, emulgeálószer: E322 (szója), aroma.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Cake pops |
---|---|
Sütés: | Hozzávalók |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!