Ropogós karamell torta - 400 g keverék
ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék
INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk
1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően
VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes
Kész porkeverék ropogós karamell torta elkészítéséhez. A tésztát muffinok készítésére is használhatja úgy, hogy egyszerűen beleönti a tésztát a cupcakes felébe, ezeket a fmuffinokat formába helyezi és megsüti.
Elkészítés
Minden összetevőnek szobahőmérsékletűnek kell lennie, melegítsük fel a sütőt 160 ° C-ra, öntsük a keveréket, 200 g vajat; 3,5 tojást (175 g), 35 ml vizet egy tálba és alacsony sebességgel keverjük 4 percig, amíg sima nem lesz. Sütőformába (20 cm átmérőjű, őzgerinc sütőforma 24 cm) öntsük a tésztát, és 160 °C-on 70 percig sütjük.
Átlagos tápértéktartalom
energia érték |
1604 kJ |
energia érték |
383 kcal |
Zsírok |
3 g |
- ebből telített zsírsavak |
3 g |
Szénhidrát |
82,6 g |
- ebből cukrok |
82,6 g |
Fehérjék |
5 g |
Összetevők
cukor, búzaliszt, növényi olaj és zsír (shea, pálma, repce); emelőanyag E450, E500, E334; szárított glükózszirup, emulgeálószer E472b (pálma, repce); E477 (pálma), E322 (szója), só, maláta keverék (glükózszirup, árpaszirup, málna kivonat), sovány tejpor, gyógynövények és fűszerek (fahéj), tartósítószer E202, víz, sűrítő E415, sűrített fölözött tej, aroma (tej), karamellizált cukor, invertcukorszirup, színezék E160b, természetes aroma. Nyomokban tojást és korpásodást tartalmazhat.
Tartalom:400 g
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Keverékek és készítmények |
---|---|
Sütés: | Hozzávalók |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!