A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN
2024.12.23. A mai napon 12:30 óráig fogadunk rendeléseket a legkorábbi 2024.12.30. - ai kiszállítással

Vanília ízű pasztell lila fondant Pastel Lilac 250 g

Vanília ízű pasztell lila fondant Pastel Lilac 250 g
A tétel elfogyott…
Elérhetőség Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
Kód: F20125
1 390 Ft –14 % 1 190 Ft
Vanília ízű pasztell lila fondant Pastel Lilac 250 g
48932 pastelovo fialovy rolovany fondan pastel lilac farebny fondan 250 g
1 390 Ft –14 %

ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék

INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk

1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően

VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes

Vanília ízű pasztell lila fondant, amely megfelel minden kezdő és profi cukrász számára. Rugalmas, sima szerkezetének köszönhetően könnyen használható. A megmunkálás után teljesen megszilárdul. A fondant alkalmas torták bevonására, de alkothat belőle torta dekorációkat is. Gluténmentes termék.

Folyamat

Egy 25 cm átmérőjű torta bevonásához kb. 500 g fondantra van szükség. Hogy még rugalmasabb legyen, ajánlatos hozzáadni Tylose port és vizet. Alaposan dolgozza el és porcukros felületen nyújtsa vékonyra. 

Tipp

  • használat előtt a fondantot hagyja állni szobahőmérsékleten

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energiaérték 1659 kJ
Energiaérték  392 kcal
Zsiradék 5,4 g
- ebből telített zsírsavak  4,0 g
Szénhidrát  86,4 g
- ebből cukrok 83,9 g
Fehérje 0,0 g
0,1 g

 

Összetétel

cukor (79%), glükóz szirup, növényi zsír (pálma), sűrítő: E466, E415, emulgeálószer: E471, természetes aroma, nedvesítőszer: E422, tartósítószer: E200, citromsav: E330, ételszínezék: E133, E124. E124: kedvezőtlen hatása lehet a gyermekek aktivitására és figyelmére.

Allergének

Nyomokban tartalmazhat: diófélék.


Száraz, hűvös helyen tartandó.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Színes tortabevonó anyagok (fondant)
Szín: Lila
Ízesítés (aroma): Vaníliás
Nettó tömeg: 250 g
Sütés: Hozzávalók
Tömeg csomagolással együtt (brutto): 250 g
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: