ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék
INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk
1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően
VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes
A mandula egészséges zsírokat és esszenciális zsírsavakat tartalmazó, széleskörűen alkalmazható, egyedülálló élelmiszerré vált. Ezek a leggazdagabb fehérjetartalmú élelmiszerek. A mandula felhasználható a konyhában főzéshez, sütéshez, süteményekhez, torták és sütemények díszítésére. Vagy mindennapi snackként. A csokoládé szerelmesei mostantól fehér csokoládéval és sós karamellel bevont mandulát is fogyaszthatnak.
Összetevők. 5 %, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek és szójalecitin; só), pörkölt mandulamag 27 %, fényezőanyag: gumiarábikum; cukor, méz, só 0,3 %).
Nyomokban glutént, egyéb dióféléket, földimogyorót és szezámot tartalmazhat.
Átlagos tápértékek 100 g-onként
Tápérték | 2320 kJ |
Tápérték | 561 kcal |
Zsír | 39 g |
- amelyből telítődik | 4,9 g |
Szénhidrát | 38 g |
- ebből cukrok | 31 g |
Fehérje | 11,0 g |
Só | 0,12 g |
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Mandula |
---|---|
Sütés: | Hozzávalók |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!