Mandula tejcsokoládéban fahéjjal 500 g
ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék
INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk
1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően
VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes
A mandula egyedi élelmiszeré vált, sokrétű felhasználási lehetőséggel, egészséges zsírokat és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. A leggazdagabb fehérjetartalmú élelmiszerek közzé tartozik. A mandulát használhatjuk a konyhában főzéshez, péksütemények sütéséhez, süteményekhez, sütemények dekorációjaként vagy hétköznapi csemegeként. A csokoládé szerelmesei mostantól csokoládéba bevonva és finom fahéjjal megszórva élvezhetik ki a mandula ízét.
A mandula nem tartalmaz glutént.
-
Összetevők: Tejcsokoládé 76% (cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaómassza, növényi zsírok: pálmaolaj, íróolaj, só, mangómag olaj, szárított savó, tejzsír, laktóz, emulgeálószerek: lecitinek, poliglicerol aroma), pörkölt mandula mag 20%, fahéj 4%. Kakaó szárazanyag-tartalma legalább 25%.
-
Tartalom: 500 g
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!