A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN
2024.12.23. A mai napon 12:30 óráig fogadunk rendeléseket a legkorábbi 2024.12.30. - ai kiszállítással

Lila bevonó anyag - hengerelt fondant Lilac Renshaw 250 g

Lila bevonó anyag - hengerelt fondant Lilac Renshaw 250 g
A tétel elfogyott…
Elérhetőség Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
Kód: 02866
1 390 Ft –14 % 1 190 Ft
Lila bevonó anyag - hengerelt fondant Lilac Renshaw 250 g
70795 fialova potahovacia hmota rolovany fondan lilac renshaw 250 g
1 390 Ft –14 %

ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék

INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk

1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően

VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes

Ez a lila bevonó anyag nagyon rugalmas, merevebb szerkezetű mint a klasszikus Renshaw fondant. A sima felületének köszönhetően torták bevonására alkalmas, illetve figurákehető dekorációk készítésére is megfelel. 24 - 26 cm átmérőjű kerek torta vagy 20 x 20 cm -es négyszögletű torta bevonására kb. 0,5 kg fondantra lesz szüksége.  

Folyamat:

A fondantot nyújtsa ki elég nagy méretűre, ahhoz hogy a torta tetejét és oldalát egyidejűleg be tudja borítani a bevonóval. Segítségül szolgálhat a nyújtó henger, amire feltekerheti a beporcukrozott fondantot, és a torta tetejére helyezve borítsa be vele a tortát. Egy kés segítségével vágja le a felesleges bevonó anyagot, de ügyeljen rá, hogy elegendő maradjon a torta széleinek bevonására. A tökéletesen sima bevonás érdekében használjon műanyag simító lapátot, így a felület egyenletes és buborékmentes lesz. Óvatosan simítsa lefelé az anyagot, nehogy megszakítsa. Úgy vágja le a torta körül a felesleges anyagot, hogy maradjon 1 cm, amit spatula segítségével a torta alá helyezhet.

Felbontás után légmentesen lezárandó, mert levegő hatására az anyag megszilárdul.

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energiaérték  1706 kJ
Energiaérték 403 kcal
Zsiradék 5,7 g
- ebből telített zsírsav  3,3 g
Szénhidrát  87,9 g
- ebből cukrok 86,1 g

 

Összetétel

Cukor, glükóz szirup, pálma olaj, nedvesítőszer: E422, emulgeálószer: E471, stabilizátorok: E413, E466, tartósítószer: E202, színezék: E122, E133, aroma.

Allergének: diófélék

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Színes tortabevonó anyagok (fondant)
Sütés: Hozzávalók
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: