Keverék mézeskalács elkészítéséhez 500 g
ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék
INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk
1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően
VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes
A mézeskalács készítésére szolgáló keveréket minden kezdő cukrász értékelni fogja. Maga az elkészítése egyszerű, bárki által elvégezhető. Az elkészült mézeskalácsokkal nem kell mást tenni, mint királyi glazúrral, szórással vagy ehető díszekkel díszíteni.
Elkészítés
Keverjünk össze 500 g keveréket, 1 tojást, 60 g vajat és 60 ml vizet, és addig keverjük, amíg sima tésztát nem kapunk. A tésztát fóliába csomagoljuk, és a hűtőben pihentetjük min. 1 óráig. Lisztezett deszkán nyújtsuk ki a tésztát, tetszés szerint vágjunk ki belőle formákat. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra és süssük kb 12 perc alatt aranybarnára. Kihűlés után ízlés szerint díszítjük glazúrral, cukormázzal, szórással és egyéb díszekkel.
Összetevők
búzaliszt, cukor, búzakeményítő, gyógynövények és fűszerek (beleértve a gyömbért (50%), fahéj), cukor (égetett), kelesztőanyag: E500, E450.
Az allergének vastagon szedett betűkkel vannak feltüntetve. Nyomokban tartalmazhat: tojást, szóját, tejet és csillagfürtöt.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Keverékek és készítmények |
---|---|
Sütés: | Hozzávalók |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!