Fehér öntet Ganache - Fehér csokoládé 260 g
ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék
INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk
1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően
VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes
A ganache egy francia csokoládé öntet, amelynek számos előnye van a hagyományos öntettekkel szemben, és egyre népszerűbb a cukrászok körében. A ganache öntetet töltelékként használható krémekhez, öntettként sajttortára, tortára, cupcakesre vagy a desszertek töltelékébe.
Folyamat
A kész fehér ganache öntetet elegendő 1 percig melegíteni mikrohullámú sütőben, vagy klasszikusan meleg vízben . A ganage a hűtőben megszilárdul. 1 csomag elegendő egy 25 cm átmérőjű torta befedésére vagy dupla töltésre egy 20 cm átmérőjű tortába , vagy 20 - 25 cupcakes süti díszítéséhez.
1. Ha torta töltésére szeretné használni - mindössze annyit kell tennie, hogy a masszát jól felveri légies, könnyű krémes állagúra, megtölti a zacskót és máris kezdheti tölteni a tortát.
2. Ha ganachet szeretne használni a sütemény befedésére, melegítse fel a masszát mikrohullámú sütőben körülbelül 1 percig 340 W -ton, vagy meleg vízben egy edényben - csak keverje össze a masszát krémes állagúra, és töltse meg a zacskót a díszítéshez. Válasszon megfelelő díszcsövet és kezdheti is a díszítést.
3. Ha szilárd vajkrémet szeretne készíteni, keverje össze ezt az öntetet 150 g vajáll egy tálban, nagy sebességgel körülbelül 5 percig.
Összetétel
növényi zsiradék (pálma, bambusz vaj), cukor, fölözött tejpor, krémpor, emulgeálószer: E322 (szója), aroma.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Fehér csokoládé |
---|---|
Szín: | Fehér |
Sütés: | Hozzávalók |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!