ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék
INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk
1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően
VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes
A kakaóbabot csípős íze jellemzi. Fogyaszthatja magában is, de használhatja müzlik, desszertek, egzotikus ételek és italok összetevőjeként. A kakaóbabból minőségi házi csokoládét is készíthet. Az aprított babot desszertekben, például klasszikus kakaóként használhatja. A kakaóbab BIO minőségű.
A kakaóbabból készült csokoládé készítés menete:
A kakaóbabot kb. 5 percig pirítjuk, melegen turmixgépbe tesszük, hozzáadjuk a nádcukrot, és addig keverjük, amíg a kakaóvaj felszabadul és sima állagot nem kapunk. Sütőpapíros tepsire öntjük a csokoládét, megszórjuk dióval vagy aszalt gyümölccsel és hagyjuk megszilárdulni.
- Összetevők: egész kakaóbab, pirítatlan 100%,
- A termék nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, kén-dioxidot vagy szezámmagot tartalmazhat.
- Tárolás: legfeljebb 25 °C hőmérsékleten és 70% relatív páratartalom mellett tárolandó.
- Csomagolás: visszazárható PP csomagolás vagy vákuumos PP csomagolásban
- Tartalom: 1000 g
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Diófélék |
---|---|
Sütés: | Hozzávalók |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!