A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN
RENDELJEN MÉG MA, SZÁLLÍTÁSAL HALLOWEEN-IG ÉS INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL! VÁSÁROLNI

Barna bevonóanyag - Renshaw csokoládé ízű hengerelt fondant 250 g

Barna bevonóanyag - Renshaw csokoládé ízű hengerelt fondant 250 g
A tétel elfogyott…
Elérhetőség Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
Kód: R02870
1 390 Ft –14 % 1 190 Ft
Barna bevonóanyag - Renshaw csokoládé ízű hengerelt fondant 250 g
52241 hneda potahovacia hmota rolovany fondan cokoladova prichut renshaw 250 g
1 390 Ft –14 %

ÁRU RAKTÁRON több mint 30.000 termék

INGYENES SZÁLLÍTÁS 22 900 ft felett kínáljuk

1 NAPOS SZÁLLÍTÁS feladást követően

VISSZAKÜLDÉS 30 NAP ingyenes

A barna bevonóanyag csokoládé ízzel extra erős és rugalmas. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a cukormassza szilárdabb szerkezetű, mint a szabványos Renshaw fondant. Sima felületének köszönhetően alkalmas sütemények, desszertek bevonására, de ehető díszek, figurák és egyéb dísztárgyak gyártáshoz is használható. Egy 24-26 cm átmérőjű kerek torta vagy egy 20x20 cm-es négyzet alakú torta befedéséhez kb. 0,5 kg fondant szükséges. A termék megfelelő vegetáriánusok és vegánok számára.

Elkészítés:

Nyújtsunk ki egy akkora darabot, hogy egyenletesen fedje be a torta tetejét és alját, az oldalát is beleértve. Szükség esetén segíthet a nyújtófa vagy a tésztagyúró, amelyre könnyedén rá tekerhetjük a cukrozott fondant rész. Helyezze a darabot a torta tetejére, a többit pedig engedje le a torta szélére. Késsel vágja le a fondant felesleges részeit, de ügyeljen arra, hogy elegendő anyag maradjon az oldalak befedéséhez. A bevonásban segíthet a műanyag spatula, amely sima és vízszintes felületet biztosít, és emellett elkerüli a buborékokat. Finoman nyomja meg az anyaglapot, hogy ne húzza le, ami az anyag elszakadását okozhatja. Bevonás után vágja le a maradékot úgy, hogy kb. 1 cm túlnyúlás maradjon, ezeket a túlnyúlásokat nyomja egy műanyag spatulával ill. tortasimítóval.

Felbontás után óvatosan csomagolja be a masszát ételfóliába, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen a levegővel, amitől a massza megkeményedik.

Átlagos tápértéktartalom 100 g-ban

energia érték

1698 kJ

energia érték

402 kcal

Zsírok

9,6 g

- ebből telített zsírsavak

5,3 g

Szénhidrát

79 g

- ebből cukrok

77 g

Fehérjék

1 g

0,02 g

 

Termék összetétele

cukor, glükózszirup, pálmaolaj, víz, alacsony zsírtartalmú kakaópor, nedvesítőszer (E422), emulgeálószer (E471), stabilizátorok (E413, E466), aroma, savanyúságot szabályozó anyag (E330)

Allergének

diót feldolgozó gyárban készült

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Színes tortabevonó anyagok (fondant)
Szín: Barna
Nettó tömeg: 250 g
Sütés: Hozzávalók
Tömeg csomagolással együtt (brutto): 250 g
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: